NUON

Wat doen wij voor u?

Alfa Accountants en Adviseurs is persoonlijk in de omgang en professioneel als het om vakkennis gaat. Voor haar ondernemers is zij een vertrouwde partner.

Ook voor u – als ‘tijdelijke ondernemer’ – staan we graag klaar. Met zo’n dertig vestigingen zijn wij thuis in iedere regio van Nederland. Met weinig moeite bespaart u honderden euro’s dus het is de moeite waard om actie te ondernemen. Alfa Accountants biedt u twee manieren om de btw terug te vragen:

1. Wij regelen de btw-teruggave voor u

Snel en gemakkelijk. Wij nemen u het werk met liefde uit handen zodat het u geen hoofdbrekens én geen tijd kost. Wij regelen alles voor u, voor slechts € 180,- inclusief btw. Als u in 2018 de zonnepanelen heeft gekocht vragen wij ook déze btw voor u terug. U betaalt dan uiteindelijk maar € 149,- en ondertussen ontvangt u een fors bedrag aan btw terug. Wij regelen de hele aanvraag voor u en wij houden u uiteraard op de hoogte over de voortgang en afhandeling.  En krijgt u onverhoopt niets terug van de Belastingdienst dan hoeft u natuurlijk ook niets te betalen.

Heeft u zonnepanelen gekocht bij Nuon of Feenstra?

Dan is onze teruggave Service voor u zelfs geheel kostenloos!

laat ons alles regelen >

2. U regelt het zelf

Wij helpen u ook graag op weg als u afziet van onze dienstverlening en liever zelf de teruggave van de btw regelt. Wij hebben voor u een stappenplan opgesteld en een standaardbrief die u in één keer gratis kunt downloaden.

ik regel het zelf >

 

Hebt u een eigen bedrijf?

Klik dan hier voor financieel advies bij zonnepanelen voor ondernemers.

Wij regelen uw btw-aangifte snel en gemakkelijk voor u!
 

Fiscalist Emiel Berends
 

Alfa Accountants en Adviseurs
Stationweg 62
3771 VH Barneveld
088 2531400
zonnepanelen@alfa.nl

Wij regelen voor u:

* De aanmelding als ondernemer
* De btw-aangifte(n)
* De aanvraag btw-teruggave
* Ontheffing van administratieve verplichtingen

direct regelen >